El Circ Cric celebra la 1a jornada de la Fira d’espectacles i activitats

El Circ Cric celebra la 1a jornada de la Fira d’espectacles i activitats
04/05/2017 Redactor

Aquest diumenge 7 de maig el Festival Circ Cric celebra la primera jornada de la seva Fira d’espectacles i activitats, d’11 h a 19 h. Tot un dia ple de propostes escèniques, tallers, jocs, música i petites passejades, que tindran lloc tant a l’interior de les carpes del circ com als seus exteriors, en plena natura i dins el bosc. Tot un festival dins del festival per a tots els públics, especialment, per als més menuts!

L’artista de clown i carrer Pep Callau serà el mestre de cerimònies d’aquesta primera jornada de la Fira d’espectacles i d’activitats d’enguany i donarà la benvinguda a tots els assistents. La Balkan Paradise Orchestra, fanfàrria de música balcànica formada exclusivament per dones, animarà l’ambient al llarg del dia.

La Fira d’aquest cap de setmana preveu un intens programa que inclou mitja dotzena d’activitats i una desena d’espectacles de circ, que passaran de forma simultània en diferents espais del recinte. Entre les activitats, el públic podrà gaudir del taller del taller de maquillatge de la Victòria i del taller de descoberta de les diferents tècniques de circ (trapezi, malabars, pujar al monocicle, fer girar el plat…) que proposa Los Herrerita. També s’organitzen dos circuits de jocs, un a càrrec del Parc d’Activitats Agroecològiques La Tavella, i un altre de la mà de Ca l’Estudiant; així com una passejada guiada pel bosc amb actuacions de mags, acròbates, malabaristes… d’una hora, organitzada per ADCM.

Igualment, la jornada oferirà una gran quantitat d’espectacles de petit format que s’aniran repetint durant tot el dia. Així, a l’aire lliure, podrem riure amb els espectacles de clown del pallasso Oriolo (“El primer concert”) i Pere Hosta (“Open door”); així com amb les acrobàcies del Circ Vermut (“Ni cap ni pues”) i dels francesos Collectif La Basse Cour(“Le (doux) supplice de la planche”). Dins d’una carpa geodèsica muntada per a l’ocasió, la companyia Circ Xic ens oferirà “Teatre de funàmbuls”, un original show amb música en directe.

D’altres indrets de l’Estat, arriben també el duet andalús i australià Las cossas nostra(“The show”), disposats a fer participar el públic del seu món de gàngster absurd; així com els asturians Cia Vaques, que venen a presentar el seu espectacle de Circ Rural Trash “Ye Orbayu”, premi al Millor Espectacle Off al TAC de Valladolid 2016.

Com ja és tradicional, Tortell Poltrona serà l’encarregat de tancar una jornada plena d’emocions i entreteniment amb el seu espectacle “Post clàssic”, un recull dels millors números del seu repertori, que retorna a l’essència del pallasso de sempre.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*