El Cicle Gaudí arriba als centres penitenciaris aquest Nadal amb ‘Barcelona, nit d’hivern’

El Cicle Gaudí arriba als centres penitenciaris aquest Nadal amb ‘Barcelona, nit d’hivern’
28/12/2016 Redactor

La comèdia de Dani de la Orden es podrà veure a diferents presons del país, presentada per membres del seu equip tècnic i artístic

L’Acadèmia del Cinema Català, organitzadora del Cicle Gaudí (Circuit estable de cinema català), que enguany ha portat a 12 poblacions de la província de Barcelona 5 títols de la producció catalana de l’any, col·laborarà el pròxim any amb la Direcció General de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya. La iniciativa permetrà difondre el cinema fet a casa nostra entre la població reclusa, estenent el cicle a 10 centres penitenciaris del país i sumant uns 12.000 espectadors al llarg de l’any.

La col·laboració ha arrencat aquest Nadal amb la projecció de Barcelona, nit d’hivern, dirigida per Dani de la Orden, a 3 dels 10 centres penitenciaris: a Brians 2 es va projectar el 25 de desembre, a Brians 1 es veurà el 29 de desembre a les 10:30h i a Joves el 5 de gener a les 11h. Les seves productores, Sábado películas, PlayTime Movies, Filmin, Cameo i El Terrat han cedit  els drets d’exhibició d’aquesta pel·lícula, que va tenir 7 nominacions als VIII Premis Gaudí. La seqüela de Barcelona, nit d’estiu ens apropa sis històries de parelles que de forma diferent lluiten per l’amor durant una Nit de Reis, al ritme de la música de Joan Dausà, que signa la banda sonora.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*