El Barnasants celebra la seva edició més feminista amb més de 110 concerts en 88 dies

El Barnasants celebra la seva edició més feminista amb més de 110 concerts en 88 dies
22/12/2016 Redactor

El Barnasants emprendrà la seva 22a edició el proper 27 de gener, reunint un any més el bo i millor de la cançó d’autor dels Països Catalans, Europa i Llatinoamèrica. La programació inclou més de 110 concerts que s’estendran des del 27 de gener i fins al 14 d’abril, dia de la República.

Eguany el projecte cultural celebrarà la seva edició més feminista i ho farà commemorant dos aniversaris i dues grans dones: el centenari de la revolució bolxevic, que va possibilitar que per primer cop una dona, Alexandra Kol·lontai, fos comissaria del poble (ministra) en un govern i que també es convertís en la primera ambaixadora de la història, i els 100 anys del naixement de Violeta Parra, referent indiscutible de la cançó d’autor llatinoamericana.

D’aquesta manera, el Barnasants celebra la seva edició més violeta homenatjant a dues dones imprescindibles en la lluita per la igualtat de drets, fent una crida a l’inconformisme davant la situació política i social del nostre país, i donant veu a una lluita i a una reivindicació que cada vegada són més necessàries en els temps que corren.

En aquesta 22a edició, el Barnasants s’estén cada vegada més i enguany arriba a les 30 sales arreu del Principat (Barcelona, Altafulla, L’Hospitalet de Llobregat, Gelida, Terrassa, Lleida, Sant Llorenç d’Hortons, Calaf, Castelldefels, Vic, Premià de Dalt, Torrelles de Llobregat, Subirats), el País Valencià (Alcoi), les Illes Balears (Palma de Mallorca) i la Catalunya Nord (Perpinyà).

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*