Demà comença el Festival Cara•B

Demà comença el Festival Cara•B
17/02/2017 Redactor

El Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent engega demà la seva tercera edició a la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona amb un cartell d’autèntic luxe: 7 Notas 7 Colores, Agorazein, Bejo, Bad Gyal, Yumi Yumi Hip Hop, Alien Tango i BSN Posse (demà, divendres 17) i Joe Crepúsculo, Nueva Vulcano, Las Rosas, Kokoshca, Fiera, Los Nastys i Meneo (dissabte 18).

Amb la voluntat de reflectir la realitat del panorama musical independent de l’Estat, el festival Cara•B 2017 dedica una part de la seva programació a projectes musicals que s’han gestat i han crescut de forma independent des de plataformes audiovisuals com Youtube, obrint així el ventall estilístic del seu cartell, que compta en aquesta edició amb una exquisida selecció de les propostes musicals més atractives, actuals i innovadores, que a dia d’avui calen foc a les escenes independents.

Cara•B 2017 es presenta com un festival amb una visió de 360 graus al voltant de la creació artística vinculada a la música, amb la vocació de celebrar, visibilitzar i difondre el talent que s’amaga d’esquena a la radiofórmula i als circuits comercials de distribució i promoció.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*