David Selvas dirigeix ‘T’estimo si he begut’ amb T de Teatre

David Selvas dirigeix ‘T’estimo si he begut’ amb T de Teatre
23/01/2020 Redactor

El proper dimecres 29 de gener, a les 12:30 hores, tindrà lloc al Campari Milano Cocktail Bar la presentació de l’espectacle T’estimo si he begut d’Empar Moliner.

T’estimo si he begut està dirigit per David Selvas i interpretat per les quatre actrius de T de Teatre: Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca, a les que s’uneixen David Bagés, Mercè Martínez i Ernest Villegas.

Després de La tendresa, Dagoll  Dagom i les T de Teatre enceten una nova col·laboració a la que s’uneix La Brutal, presentant T‘estimo si he begut d’Empar Moliner. Històries esbojarrades i contradictòries que fascinen per la seva singularitat, protagonitzades per personatges no gens carismàtics, no gens agraciats i molt còmics.

Durant la presentació comptaran amb la presència de tots els intèrprets, d’Empar Moliner (autora),  David Selvas (director), Andreu Gallén (compositor) i Anna Rosa Cisquella (productora de Dagoll Dagom).

Durant la presentació hi haurà en directe una de les peces musicals de l’espectacle i assaborir una exquisida selecció per l’ocasió de vins de D.O Catalunya.

T’estimo si he begut es podrà veure a partir del 21 de març al Teatre Poliorama de Barcelona.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*