David Climent (Los Corderos) i Pia Nielsen (Miss Q) s’uneixen en concert en una espècie animal musical underground i electrònica

David Climent (Los Corderos) i Pia Nielsen (Miss Q) s’uneixen en concert en una espècie animal musical underground i electrònica
21/02/2018 Redactor

David Climent (Los Corderos) i Pia Nielsen (Miss Q) s’uneixen en concert en una espècie animal musical underground i electrònica.

Dos grans de l’escena, David Climent (Los Corderos) i Pia Nielsen (Miss Q), s’uneixen per crear una espècie animal meravellosa i musical, underground i electrònica, que cobrarà una forma especial per la seva presentació a la sala Hiroshima. Paradoxes acústic vegetatives, absurd ye-yé existencialista. Animalectropop underground vegetalista.

Serà el dijous 1 de març a les 21 h en un concert únic a la Sala Hiroshima.

 

Animal Vegetal, Pia Nielsen i David Climent

Animal Vegetal és una nova espècie lʼorigen de la qual ha donat peu a milers de teories, cap dʼaquestes ha estat confirmada ni desmentida fins al moment. Una de les més populars explica que va ser el resultat experimental de lʼencreuament dʼuna carxofa i un tigre de Bengala. Una altra història que sʼexplica, és que va néixer de lʼidil·li entre un gira-sol i una cantant alienígena.

Sigui com sigui, va germinar i començà a caminar amb les seves peludes arrels, donant clars indicis de la seva inclinació per lʼeclectisme biològic sonor, la contradicció tragicomelectrònica, les paradoxes acústic vegetatives i lʼabsurd ye-yé existencialista.

Diuen que quan Animal Vegetal està en zel, realitza una dansa ritual de festeig músic onanista a la que alguns han batejat com animalectropop underground vegetalista.

Animal Vegetal va dur a terme el seu primer concert a Barcelona dins el cicle Concerts Curtcircuit. El duet format per Pia Nielsen i David Climent, va presentar un espectacle a mig camí entre el concert electropop, amb històries un tant surrealistes, i la performance. És una frase clàssica però és de justícia dir que Animal Vegetal no deixa indiferent lʼespectador. També cal remarcar que a les seves lletres hi ha una bona dosi dʼhumor que no ha passa desapercebuda.

ANIMAL VEGETAL. from loscorderos.sc on Vimeo.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*