Darreres setmanes de ‘Dirty Dancing’ a Barcelona

Darreres setmanes de ‘Dirty Dancing’ a Barcelona
05/02/2018 Redactor

DIRTY DANCING, el gran clàssic de la dècada dels 80 que narra la història d’amor entre Johnny i Baby, estarà al Teatre Tívoli de Barcelona fins el dia 25 de febrer. El musical, que compta amb la direcció de Federico Bellone i està produït per LETSGO.

L’espectacle recrea a la perfecció la pel·lícula que va reinventar el gènere del ball amb un nou estil, fins i tot inclou alguna escena més de l’entorn sociocultural de l’època, i submergeix l’espectador en una increïble història d’amor entre Johnny i Baby que aconsegueix atrapar al públic .

A més de l’oscaritzat (I’veHad) The Time of My Life, la sensual Hungry Eyes, Hey! Baby i Do you Love Em, la versió teatral inclou temes musicals que havien quedat fora de la banda sonora original.

Abans de la seva arribada a Espanya, el musical es va estrenar amb un gran èxit al Teatre Royal de Sydney, Austràlia, convertint-se en un fenomen mundial amb produccions a Estats Units, Nova Zelanda i Europa, on ha batut rècords de taquilla al WestEnd de Londres. LETSGO també va dur l’obra del Gran Teatre Molière de Ciutat de Mèxic amb un elenc propi del país.

Tota la informació sobre els preus i horaris al web de Balaña. Ofertes especials amb motiu de Sant Valentí.

El musical ja havia estat a Barcelona al mes de febrer.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*