Darreres funcions de ‘Kosmic Girls’ al Aquarella

Darreres funcions de ‘Kosmic Girls’ al Aquarella
08/12/2016 Redactor

L’espectacle reprèn aquells aires tan suggestius d’una Barcelona que es divertia als cabarets i teatres de revista, amb grans dosis d’improvisació que fan que cada funció sembli diferent. Adaptacions musicals amb temes d’actualitat i crítica social estan presents.

Les 5 components de Kosmic Girls canten, ballen i et conviden a gaudir d’un moment inoblidable sota la batuta de Kyra Shimai, mestressa de cerimònies que et conduirà per un món màgic. Farà de tot per dur-te molt lluny sota un emblema ancestral: “L’art no existeix per reproduir el visible, sinó per fer visible el que està més enllà del món “.

Homes o dones? Què importa! Artistes! Una companyia jove que et farà viatjar per un món tan Kòsmic com real… i és que Sandra Lena, Luna Diva, Tiffany i La Waacka seran també les encarregades de què la ficció ens recordi una mica a la realitat.

Alguna vegada t’has sentit com en un somni? Has desitjat aturar el temps? Kosmic Girls reprèn el Music Hall com a referent per crear un espectacle de Cabaret amb aires d’aquella Barcelona canalla dels anys 70 als anys 90, totalment actualitzat i amb moltes dosis d’humor.

Dijous dia 8 i el dia 22 seràn les dues darreres funcions de l’espectacle al Teatre Aquarella.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*