Daniel Anglès i Mariona Castillo donaran vida als protagonistes de ‘Fun Home’

Daniel Anglès i Mariona Castillo donaran vida als protagonistes de ‘Fun Home’
09/08/2017 Redactor

L’equip de No Day But Today, creador de l’exitós musical Rent a Barcelona, ha presentat avui el repartiment de Fun Home, la primera producció europea del musical basat en el popular còmic autobiogràfic de l’Alison Bechdel.

Daniel Anglès a la direcció anirà acompanyat en aquest projecte pel mateix equip creatiu i de producció de Rent, amb l’Oscar Reyes com a coreògraf, en Miquel Tejada com a director musical i en Javier Pérez-Tenessa com a productor.

El director de l’espectacle ha assegurat que la de l’Alison és una història que “et fa pensar i sobretot actuar” en sortir del teatre. Un musical que parla sobre les grans coses que importen de veritat: vida, amor i familia.

Fun Home es podrà veure del 24 de gener al 25 de març del 2018 al Casino l’Aliança de Poblenou. Les entrades estan ja a la venda a la web oficial www.funhome-elmusical.com.

UNA HISTÒRIA D’AMOR I FAMILIA

L’espectacle, que va commoure Nova York quan es va estrenar fa dues temporades, va ser guardonat amb 5 premis Tony, entre ells el de millor musical.

Fun Home explica la història d’una família tragicòmica. L’obra se centra en la figura de l’Alison (autora i protagonista) amb 40 anys, quan fa la vista enrera i recorda la seva infantesa i la relació que tenia aleshores amb els seus progenitors. El pare de l’Alison, director d’una funerària, no és capaç d’afrontar la seva homosexualitat mentre que la seva filla descobreix la seva pròpia orientació sexual i ho accepta amb naturalitat. L’obra també reflexa la història dels Estats Units a la dècada de 1970, amb alusions a l’escàndol Watergate o als disturbis d’Stonewall.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*