Cooltura Sónar’18 #1 24-05-18

Cooltura Sónar’18 #1 24-05-18
24/05/2018 Redactor

 

#COOLTURASONAR TORNA UN ANY MÉS!

S’apropa l’època de festivals, i això significa que una nova edició del Sónar tindrà lloc a Barcelona. Aquest any, a més, celebra el seu vint-i-cinquè aniversari, i Cooltura fm no hi hem volgut faltar, com portem fent des del 2015. Una vegada més, en Jordi Chicletol i l’Alvie es posen al capdavant del #COOLTURASONAR per portar-vos el bo i millor del festival de música avançada i art multimèdia més important del món: els artistes més destacats, les sessions més prometedores, les novetats tecnològiques i fins i tot un repàs als looks més cool dels espectadors que es deixen caure pels recintes de dia i nit.

 

Per anar escalfant motors, podreu trobar càpsules temàtiques de trenta minuts durant les setmanes prèvies al festival. En aquest primer bloc, Jordi Chicletol ha decidit retre homenatge a un dels productors més importants del pop dels darrers anys i, possiblement, un dels highlights del festival d’enguany: Diplo. Recordem hits com el ‘Paper Planes’ de M.I.A., l’‘End of time’ de Beyoncé o la seva col·laboració, molt més recent, amb Pabllo Vittar en el seu ‘Então vai’.

Però a més, ens destaca la participació al festival dels icònics Gorillaz i ens recomana l’exposició “Ni flyers ni pósters. 25 anys d’imatge Sónar”, que ocupa l’Espai Tecla de l’Hospitalet del Llobregat i que podeu visitar des del 24 de maig fins el 23 de juny.

No us perdeu ni un detall del Sónar 2018 i seguiu-nos!

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*