Cooltura Sonar 2017: una setmana de música, creativitat i tecnologia

Cooltura Sonar 2017: una setmana de música, creativitat i tecnologia
08/06/2017 Redactor

Una setmana ens separa d’un dels esdeveniments culturals més grossos de Barcelona, el Sónar, un festival que uneix música, creativitat i tecnologia, i la maquinaria està més que a punt.

Enguany, com venim fent des de la seva edició del 2015, Cooltura FM hi tornarà a ser present, cobrint durant tota la setmana el festival en un especial que anomenem COOLTURA SONAR. Alverd Gual-Cibeira, fill de la casa, i Lucía Morales, politòloga, periodista cultural i poeta, s’encarregaran de mantindre’ns informats de tot allò que passi als dos recintes del festival: la Fira Montjuïc, que acollirà el Sónar Dia, i la Fira Gran Via de L’Hospitalet, on se celebra el Sónar Nit.

A més, el nou tàndem pretén donar veu a propostes potser menys conegudes i apostar per una narrativa feminista i queer en aquest Cooltura Sónar 2017.

De la roda de premsa oficial celebrada avui, dijous 8 de juny, extraiem que, celebrant la seva 24ª edició, el festival segueix creixent i teixint connexions multidisciplinars, sumant no només nous espais musicals amb les propostes més prometedores, sinó també exposicions repartides arreu de Barcelona, com l’esperadíssima “Björk Digital” que s’estrena al CCCB el mateix dia d’arrencada, el proper dimecres 14 de juny.

Per la seva banda, el Sónar+D, la branca dedicada a la creativitat i la tecnologia, i enfocada principalment als professionals d’aquests camps, se centrarà en la Realitat Virtual i el 360º.

Cal fer menció especial a l’increment qualitatiu i quantitatiu del transport públic que afavorirà a la mobilitat dels assistents: als busos llançadora ja existents entre un recinte i l’altre, s’hi afegeix la ja estrenada L9 del metro, que oferirà servei fins les dues de la matinada el divendres i servei non-stop durant la nit de dissabte.

Amb tot, el Sónar 2017 assegura una setmana de cultura de qualitat i trencadora que s’encomanarà per tota la ciutat comtal.

Si no voleu perdre detall, estigueu atents a la programació de l’especial Cooltura Sonar: de dilluns 12 a dimecres 14 càpsules en horari rotatiu, i de dijous 15 a dissabte 17 programes en directe a les 15, 20 i 22 hores.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*