Control Central #26. Record Store Day

Control Central #26. Record Store Day
15/04/2016 Redactor

El Record Store Day, que se celebra aquest dissabte 16 d’abril, és el tema destacat de la nova emissió de ‘Control Central’.

Tot seguit, obrim Gabinet escènic per parlar de música i arts escèniques. En l’àmbit musical destaquen els concerts de Florence + The Machine i UB40. Completem la secció parlant dels propers espectacles de dansa del Mercat de Les Flors i del més nou que aterra a la Sala Hiroshima, ara que estrena programació trimestral.

La Maria Junyent també ens suggereix noves idees per fer a la ciutat els caps de setmana: copes, sortides en bici, cineclubs i bons sopars asiàtics.

Tampoc es queda curta la Sílvia Olmo. Ha dedicat l’Expovisió a la nova mostra fotogràfica que es pot veure a la Fundació Mapfre, a l’exposició de pintura que està activa a la Galeria Malborough i l’original col·lecció de cromos que ha fet la Fundació Miró.

Finalment, hem parlat de cinema. L’Alberto Martín ha fet una selecció de remakes bons i dolents, coincidint amb l’estrena de la nova versió de ‘El llibre de la selva’.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*