Control Central #25. Revivim la ‘Guerra dels mons’

Control Central #25. Revivim la ‘Guerra dels mons’
08/04/2016 Redactor

Aquesta setmana hem recordat una de les pàgines més glorioses de la història de la ràdio, l’emissio de “La guerra dels mons”, d’Orson Welles.

Coincidint amb el centenari del seu naixement, el 13 d’abril el Teatre Gaudí estrenarà ‘Orson surt perseguit per un ós’, un espectacle que combina teatre i ràdioteatre, i que barreja el caos que va crear Welles fingint la invasió del planeta Terra amb… bé, una trama que haureu de descobrir anant al teatre.

Abans de pujar a l’escenari, ens han visitat part de l’alenc artístic de l’obra i el seu director, Gerard Vàzquez, i ens han fet un regal immens: la representació en directe a l’estudi d’alguns dels fragments del muntatge de Welles.

La cosa no ha quedat aquí. També hem parlat del Dia Miminúsica, un festival familiar que portarà diumenge 10 d’abril al CCCB a artistes de primer ordre (Joan Miquel Oliver, Los Fresones Rebeldes, Los Carradine, Núria Graham) per fer ballar els més petis de casa i els pares més esbojarrats.

A més, hem tornat a parlar amb la Gemma Barrufet. La nostra llibrera de Sarrià ens ha proposat llibres que reflexionen sobre l’hàbit de llegir.

I hem deixat pel tancament la secció de cinema. Aquesta vegada, l’Alberto Martín ha fet una selecció de 5 bandes sonores que ens han fet gaudir de valent. Control Central!

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*