Control Central #24. El primer aniversari de la Sala Hiroshima

Control Central #24. El primer aniversari de la Sala Hiroshima
31/03/2016 Redactor

Aquesta setmana hem començat conversant amb Gaston Core, director artístic de la Sala Hiroshima. Ho fem amb motiu del primer any de vida d’aquest espai de Barcelona, que aposta clarament pels muntatges més alternatius i pel diàleg entre les arts escèniques.

La Maria Junyent ha tornat de vacances amb recomanacions teatrals. Les hem afegit a l’agenda de concerts de la setmana i el resultat ha estat un Gabinet Escènic ben variat (‘Ye Orbayu’, a l’Antic Teatre; una nova nit del ‘Caballo Ganador,’ a l’Auditori; i ‘Bad Translations’, al Mercat de les Flors).

També hem tingut dosi d’Expovisió. La Sílvia Olmo ens ha parlat de la galeria d’art que s’ha inaugurat dins la botiga Principal Retro&Co del Raval i, contiagada de nostàlgia, ha visitat l’exposició del 25è aniversari del Club Súper 3. Quins records!

Per acabar, l’Alberto Martín ens ha proposat revisar algunes de les pel·lícules bèl·liques més importants dels darrers anys. Ho ha fet a partir de l’organització de diverses sessions a la Filmoteca de Catalunya dedicades a reflexionar sobre com el cinema ha tractat al llarg de la història i des de diferents gèneres. L’Alberto, però, va per lliure i ens ha recomanat revisar títols com Senderos de Gloria, La Chaqueta Metálica i Apocalypse Now, entre altres.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*