Concert solidari per l’esclerosi múltiple amb la Locomotora Negra a l’auditori Axa

Concert solidari per l’esclerosi múltiple amb la Locomotora Negra a l’auditori Axa
12/11/2019 Redactor

El concert de jazz se celebrarà el proper 1 de desembre coincidint amb el 30è aniversari de la Fundació Esclerosi Múltiple

El mític grup protagonitzarà un “Viatge al món del swing” i repassarà els temes més clàssics

 

La Locomotora Negra amb la seva inconfusible música de jazz serà la protagonista del concert de tardor de la Fundació Esclerosi Múltiple. Es tracta d’un esdeveniment cultural i solidari que cada any celebra la Fundació durant la tardor i que serveix com a punt de trobada entre persones amb EM, familiars i amics de la Fundació. Es tracta d’una trobada informal i cultural que a més a més aquest any coincideix amb la celebració del 30 aniversari de la Fundació i que tindrà el jazz com a protagonista.

Per la Fundació Esclerosi Múltiple, el concert serà un esdeveniment especial. El trentè aniversari coincideix amb un moment en què cada vegada es donen més serveis a les persones amb EM per intentar millorar la seva qualitat de vida. Precisament, enguany la Fundació ha dedicat bona part dels esforços a sensibilitzar la població sobre els símptomes invisibles que no es veuen però que moltes vegades afecten considerablement a la qualitat de vida. Els fons recaptats del concert solidari també es destinaran a programes per lluitar contra aquests símptomes.

L’espectacle cultural porta el títol ‘Viatge al món del swing’ i es farà a l’auditori Axa el diumenge 1 de desembre a dos quarts de set de la tarda. Les entrades tenen un preu de 25€ en funció de la localitat i es poden comprar a www.fem.es/lalocomotoranegra

La Fundació Esclerosi Múltiple

Creada el 1989 a Barcelona com a entitat privada sense afany de lucre, la missió de la Fundació Esclerosi Múltiple és aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple i millorar el benestar físic, psíquic i social de les persones que conviuen amb la malaltia. La Fundació compta amb una xarxa de centres neurorehabilitadors i ofereix serveis de formació i inserció laboral per a persones amb discapacitat física mitjançant el Centre Especial de Treball (FEM-CET), a més d’impulsar campanyes de sensibilització i captació de fons, com ara el ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’, que amb vint-i-sis edicions és un dels actes solidaris més multitudinaris a Catalunya.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*