Comença la 10a edició de ‘Sons del Món’

Comença la 10a edició de ‘Sons del Món’
26/06/2017 Redactor

Chambao, el grup liderat per Lamari, presentarà a la gran festa inaugural d’aquesta edició del Sons del Món, el seu darrer treball Nuevo ciclo, nominat als Grammy Llatins del 2016 entre d’altres, un treball produït pel prestigiós Eduardo Cabra, responsable de la música de Calle 13.

Amb més de quinze anys de trajectòria Chambao és un dels referents musicals més influents de l’estat espanyol. La seva iniciàtica fusió entre el flamenc i el chill out va revolucionar el panorama musical internacional. Èxits com “Pokito a Poko”, “Papeles Mojados” o “Ahí estàs tú” van fer queChambao es popularitzés a tots els públics. Col·laboracions amb Ricky Martin o Julieta Venegas, entre d’altres, només han fet que fer créixer la llegenda Chambao arreu del món.

El concert de Chambao, a més, es caracteritza per ser el darrer que Lamari ofereix a comarques gironines sota aquest nom. Al final d’aquesta gira, Chambao desapareixerà com a grup i la seva cantant continuarà la seva carrera en solitari com a Lamari.
Aquest concert gratuït a la platja d’Empuriabrava, sota les estrelles amb el so del mar de fons, serà un dels grans inicis del festival que de ben segur ens quedarà enregistrat a la memòria durant molts anys.

El 50% de les entrades venudes i concerts a punt d’exhaurir-se
La qualitat de la programació de l’actual edició del Sons del Món queda palesa en el bon ritme en la venda d’entrades. Els concerts de gran format de Tom Jones, Txarango i Gertudis, Els Amics de les Arts i Rosana estan a punt d’exhaurir-se. Per altra banda, de l’exitosa i original programació dels Concerts entre vinyes s’estan a punt d’exhaurir les entrades dels concerts deRamon Mirabel i Pedro Guerra.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*