‘Circ Raluy’ informa a un comunicat que no té res a veure amb el cartell que ha generat polèmica

‘Circ Raluy’ informa a un comunicat que no té res a veure amb el cartell que ha generat polèmica
22/10/2016 Redactor

Carlos Raluy,  fundador i director del CIRC HISTÒRIC RALUY, informa a un comunicat que el CIRC HISTÒRIC RALUY no té res a veure amb el cartell publicitari titllat de sexista i que ha generat polèmica a la ciutat de Girona.

El CIRC HISTÒRIC RALUY no és el circ que s’ha instal.lat aquest any 2016 per fires a Girona

Entenem la sorpresa generada a la ciutat i també a l’Ajuntament per un cartell que res té a veure amb la línia estètica dels nostres cartells, fets sempre exclusivament amb referències al món del circ i a la tradició sense usar reclams externs  populars o mediàtics.

Des del Circ Històric Raluy, continuació del Circ Raluy creat per Carlos el 1973, seguim treballant per un circ de qualitat, basat en un tracte exquisit de la tradició, el patrimoni cultural i els valors purament circenses.

Ho manifestem així perquè volem evitar  que la nostra imatge i el prestigi aconseguits durant tants anys d’esforç i fidelitat a una línia de treball dins el món del circ i la cultura es vegi enterbolida o posada en dubte per accions que no tenen a veure amb nosaltres.

Després de la gira per l’illa Reunió iniciem gira per Catalunya el primer cap de setmana de novembre a Palamós. També visitarem Mataró, La Garriga i Vic.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*