Carla Serrat presenta ‘Night Thoughts’

Carla Serrat presenta ‘Night Thoughts’
04/03/2016 Redactor

Carla Serrat va descobrir l’electrònica en plena adolescència escoltant grups com Postal Service. Aquell primer contacte va obrir el camí. Va ser el primer pas cap a tot un procés personal d’experimentació i recerca que ha fet d’aquesta osonenca una de les promeses de l’electrònica local, un estil radicalment oposat al de la seva germana, Joana Serrat.

Aquest divendres 4 de març, a les 20 h, presenta ‘Night Thoughts’, el seu primer treball discogràfic, dins del cicle de concerts ‘Els vespres d’hivern de la UB’, per on ja hi han passat Rosalia i Raül Fernàndez Refree i la banda Nothing Places.

El paranimf de l’edifici històric de la universitat és el tercer escenari barceloní que trepitja. I no serà pas l’últim. El 31 de maig la podrem veure al Primavera Sound.

Synthpop anaògic, trip-pop, bass soul i electronica evocadora. Aquests són els elements bàsics de la seva música, que ha estat remasteritzada a Londres per John Davis, cuiner musical de bandes i artistes de la talla de Blur i Lana del Rey.

Aquesta setmana Carla ha passat per Control Central per parlar-nos dels seus plans més immediats.