‘Cabaret’ arriba a Barcelona la propera temporada

‘Cabaret’ arriba a Barcelona la propera temporada
18/05/2017 Redactor

CABARET, el mític musical de Broadway ambientat al Berlín de 1931, arribarà el proper mes de setembre al Teatre Victòria de Barcelona en una gira que durant més d’un any porta recorregudes una trentena de ciutats espanyoles que sumaran més de 450 representacions.

El musical, que es va consagrar com el gran èxit de la temporada 2015/16 al Teatre Rialto de Madrid, amb més de 200.000 espectadors, s’estrenarà al Teatre Victòria de Barcelona el proper 15 de setembre i estarà en cartell fins al mes de febrer de 2018.

L’espectacle dirigit per Jaime Azpilicueta, tindrà a Barcelona nous protagonistes: Elena Gadel en el paper de Sally Bowles i Ivan espígol al de Mestre de cerimònia.

Aquesta versió de Cabaret que es podrà veure a Barcelona, ​​recupera, segons el seu director, la versió original de 1966 per arribar al veritable origen de la història i dels personatges i tractar de fer un espectacle divertit, deixant a la perifèria la gran tragèdia que condemna als personatges de l’obra. La versió original d’aquest clàssic del gènere musical es va estrenar a Broadway el 1966 sota la direcció de Harold Prince, havent-se representat des de llavors en més de 50 països i traduït a més de 30 idiomes.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*