“Boira a les orelles” d’Els Pirates Teatre al Maldà

“Boira a les orelles” d’Els Pirates Teatre al Maldà
09/03/2020 Redactor

El divendres 13 de març fins al dijous 9 d’abril Boira a les orelles al Teatre El Maldà.

L’Enric neix l’any 1984 a Barcelona. No és fins als 5 anys que es confirma que té sordesa profunda. Els seus pares, músics, aposten per la llengua parlada, en lloc de la llengua de signes. A partir d’aquí comença el seu aprenentatge a través de la logopèdia, l’escola, la música i el mateix entorn familiar. Estudia la carrera d’arquitectura i el fet de pertànyer a la companyia Els Pirates Teatre defineix el seu camí cap a l’escenografia. A través d’aquesta experiència viscuda en primera persona, Els Pirates presenten un nou espectacle de creació col·lectiva, que parla de l’acceptació, la convivència, els prejudicis i el desconeixement profund que tenim de les diversitats funcionals.

Els Pirates Teatre va néixer a Barcelona l’any 2001 i, des de desembre de 2013, som també responsables de la gestió d’El Maldà. Formada per catorze persones de diferents disciplines, els membres de la companyia sempre han compartit les ganes de crear i jugar sobre l’escenari. Oberts adiferents gèneres escènics i autors, els espectacles de la  companyia mantenen forts vincles amb la música i proximitat amb el públic.
La companyia, que deu el seu nom al primer espectacle que van portar a escena, Els Pirates de Gilbert i Sullivan, suma en aquests 18 anys un total de 31 espectacles. Les produccions d’Els Pirates Teatre s’han pogut veure en diversos teatres de la ciutat de Barcelona (Onyric-Teatre Condal, La Seca, El Maldà, Teatre Lliure, Teatre Akadèmia, Teatre Regina, Llantiol) i han fet el salt a Europa. Nit de reis (o el que vulgueu) es va poderveure al Festival Shakespeare im Neuss (Alemanya) i van portar l’espectacle inèdit de poesia visual Teatre de carrer de Joan Brossa a París, Venècia i Düsseldorf.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*