Baldosas amarillas, un projecte social del Mercat de les Flors i la Fundació Pere Mitjans

Baldosas amarillas, un projecte social del Mercat de les Flors i la Fundació Pere Mitjans
23/02/2017 Redactor

La col·laboració entre la Fundació Pere Mitjans (entitat de suport a persones amb discapacitat física, intel·lectual i sensorial) i el Mercat de les Flors ha fet possible el projecte de circ Baldosas amarillas, amb la direcció artística del director de circ Roberto Magro i del grup cabosanroque, que ha composat la música i la interpreta en directe.

El grup de deu actors de la Fundació han dut a terme el procés de creació de l’espectacle, que ha tingut lloc cada dimecres  des de l’octubre de 2016; basat lliurement en el conte El Meravellós Màgic d’Oz, el projecte vol ser una experiència artística i humana on el teatre, la dansa, la música en viu i la improvisació són les eines per explicar la seva independència, autonomia i capacitat de prendre decisions.

La Fundació Pere Mitjans és una entitat sense afany de lucre que ofereix serveis de suport a persones amb discapacitat física, intel·lectual i sensorial. La seva missió és posar a l’abast d’aquestes persones i de les seves famílies els recursos i suports personals de tot tipus per tal que puguin créixer i desenvolupar el seu projecte de vida de qualitat en una societat inclusiva, justa i solidària com a ciutadans i ciutadanes de ple dret. És per això que el seu programa general d’intervenció promou la individualitat i l’autodeterminació de cada persona per tal de cobrir, en la mesura de les possibilitats reals, les seves necessitats.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*