Ash a la sala Razzmatazz

Ash a la sala Razzmatazz
17/02/2020 Redactor

Després d’haver sobreviscut amb èxit al seu autodenominat lema autèntics adolescents des que van debutar en 1994, ASH anuncia avui una extensa gira europea que inclou 4 concerts al nostre país i el llançament de l’àlbum Teenage Wildlife: 25 years of Ash el 14 de febrer de 2020. Dins de la seva gira, actuaran a la sala Razzmatazz de Barcelona el 31 de març, en el Kafe Antzokia de Bilbao l’1 d’abril, en la Joy Eslava de Madrid el 2 d’abril i a la sala Capitol de Santiago de Compostel·la el 5 d’abril.

Teenage Wildlife segueix la carrera discogràfica de la banda des de l’exuberant debut de Jack Names The Planets fins a 2018 amb Buzzkill inclosa en el seu àlbum Island. Dins d’aquest recopilatori també podrem trobar material nou com Darkest Hour Of The Night al costat d’algunes de les seves més reeixides cançons com Girl From Mars, Gold Finger o Oh Yeah.

El seu primer mini-àlbum Trailer ja era una declaració d’intencions amb Jack Names The Planets, Uncle Pat i Petrol mentre estaven encara en l’institut. Amb el seu àlbum 1977 en 1996 van aconseguir el No.1 i dos anys després van publicar Nu-*Clear Sounds en el qual es va incorporar la jove guitarrista Charlotte Hatheley. Tres anys després de l’històric concert a favor del referèndum d’Irlanda del Nord a Belfast, la banda va publicar l’aclamat Free All Angels amb el qual van tornar a aconseguir No.1 i el vocalista Tim Wheeler va ser reconegut amb el premi Ivor Novello per Shining Light consolidant així la seva reputació d’extraordinaris singles.

ASH sempre ha destacat tant pels seus directes com pel seu àlbums i Teenage Wildlife resumeix perfectament aquests 25 anys de trajectòria. Aquest llançament de l’àlbum recopilatori està també acompanyat d’una extensa gira per tota Europa.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*