Arriba la 5a edició de l’Ús Barcelona

Arriba la 5a edició de l’Ús Barcelona
28/09/2018 Redactor

 

A partir de dimarts 2 d’octubre i fins diumenge 7, la ciutat comtal acollirà la cinquena i última edició de l’Ús Barcelona, el festival d’art urbà que pretén recuperar espais en desús de la ciutat. Enguany l’antiga presó La Model acollirà aquest esdeveniment que a la seva programació inclou muralistes, instal·lacions i música.

Els murs exteriors de l’antiga presó s’ompliran de murals d’artistes que centraran el seu discurs en la història de l’antic centre penitenciari. Paula Bonet, Elisa Capdevila, Twee Muizen, Ampparito, Sergi Delgado & Co i BYG seran els representants autòctons, que s’uniran a d’altres de talla internacional.

A l’interior de La Model s’hi trobaran instal·lacions de l’artista de Girona Octavi Serra; peces de la plataforma d’experimentació centrada en projectes que combinen Art i Arquitectura Margalef i la instal·lació ‘Antígona’ de Domestic Data Streamers.

Hi haurà també cinema a l’espai de la galeria amb un cicle de cinema i tertúlies amb convidats com Manuel Huerga, Gilbert Arroyo o Marc Parramón i programació musical amb les actuacions en directe de bandes com Museless, Conttra, Nus o Ultraplayback.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*