Arriba el Nadal al Tantarantana amb dues estrenes musicals

Arriba el Nadal al Tantarantana amb dues estrenes musicals
11/12/2016 Redactor

Vagas y maleantas

7f935a39-1efb-4c53-8dcb-9a46035f73fe

Cora (anys 30), Coral (anys 50) Corina (anys 80) i Corette (anys 90) tenen moltes coses en comú: totes van ser coristes del Club Café Maravillas, totes van estar a punt de fer un concert com a solistes en aquest mateix club i totes van morir just quan estaven a punt de fer-lo perquè a  totes els hi va caure un focus al cap.  Quan es troben a la secció dels limbes dedicada a les Vagas y Maleantas decideixen que han de trobar la manera de sortir d’allà. I la manera existeix:  organitzar el concert que mai van poder celebrar en vida. Només els manca una cosa per dur a terme el seu pla: trobar una solista que estigui a l’alçada. 

Vagas y Maleantas és una obra de teatre amb actuacions musicals que reflexiona sobre el paper de les dones a la història i a la història del nostre país fent servir el símil de la dona com a corista -sempre un pas enrere del protagonisme, omplint buits i donant precisió o simplement com a objecte de decoració- per acabar llençant una proposta:  què passa si la solista som totes? què passa sin cantem totes alhora, cadascuna amb el seu propi registre, amb la seva pròpia veu?

Vagas y Maleantas es podrà veure del 14 al 30 de desembre a la sala Baixos22 del Teatre Tantarantana. 

Els Pastorets de la Martina

a35247bd-1269-43e9-98fc-8c3bd97e52fa

Nadal del 2016. Ens trobem a l’habitació de la Martina, que no vol celebrar el Nadal. Satanàs, el dimoni, descobreix un portal secret i fa un viatge a l’any 0 per acabar amb el Nadal i poder tornar a escampar els seus poders malèfics. La Martina, sense voler-ho, es veu abocada en el mateix viatge al passat on coneixerà un nou amic pastor i junts plantaran cara als malvats plans del dimoni.

Els Pastorets de la Martina és un conte de Nadal amb remotes aclucades d’ull al text de Folch i Torres, per contribuir a festejar el centenari del seu text. Aquesta versió té tots els ingredients per passar una estona màgica en família:  moments còmics, composicions musicals originals, molta acció i moments entranyables de superació personal. La posada en  escena és totalment renovadora, amb la base d’un text fresc i la màgia d’unes cançons d’autèntic musical.

Els Pastorets de la Martina es podrà veure del 17 de desembre al 8 de gener a la sala Baixos22 del Teatre Tantarantana.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*