Arrenquen els cicles Jamboritalia i Jazz Danmark al Jamboree

Arrenquen els cicles Jamboritalia i Jazz Danmark al Jamboree
20/01/2017 Redactor

Fa més de 50 anys que el Jamboree ofereix un ampli ventall de concerts amb els artistes més destacats de jazz, swing i soul d’arreu del món. Una de les apostes més interessants d’aquest 2017 és el Jamboree International Jazzhouse, que engloba dos cicles de projecció internacional amb els millors exponents del jazz europeu; el Jamboritalia i el Jazz Danmark.

D’aquesta manera el Jamboree es consolida com la casa d’acollida del millor jazz europeu.

És innegable l’èxit que va tenir la primera edició del Jamboritalia, que avui arrenca de nou al Jamboree per segon any consecutiu. De gener a juny, JamborItalia oferirà una selecció de les propostes més importants del jazz italià, en col·laboració amb l’Institut Italià de Cultura de Barcelona.

Fruit d’un conveni amb el Festival de Jazz de Copenhague i Jazz Danmark el Jamboree acollirà de febrer a juny quatre formacions representatives del millor jazz que es fa a Dinamarca. Si una cosa ha quedat clara, és l’aposta per un jazz sensible i real, amb propostes innovadores però que conserven l’essència del jazz tradicional. Un cicle que explorarà el jazz que es conrea per les latituds nòrdiques.

Tota la informació fent click aquí.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*