Arrenquen els assajos d”Invisible’

Arrenquen els assajos d”Invisible’
08/02/2017 Redactor

Aquest mes de febrer han començat els assajos del nou i esperat musical Invisible, que té com a protagonistes a Adrián Rodríguez (músic i actor en nombroses sèries de TV com Física i Química, Los misterios de Laura o El chiringuito de Pepe), Lucía Torres (actriu en espectacles com Scaramouche, Mar i Cel, Rent o Germans de Sang, entre altres), i Paula Berenguer (actriu, cantant i compositora, que ha participat, entre d’altres espectacles, en Hoy no me puedo levantar i Yerma).

A Invisible, el Noah (Adrián Rodríguez), un jove milionari amb una experiència traumàtica, i l’Alex (Lucía Torres), una estrella de la música farta de la seva exposició, decideixen entrar a la corporació WhiteInk per sotmetre’s a un procés d’esborrat de memòria, aconseguir oblidar la seva vida anterior i començar de nou. La Sasha (Paula Berenguer), la doctora idealista de WhiteInk, serà la guia dels protagonistes en el procés de ‘desintoxicació’ dels seus records més dolorosos i traumàtics.

Invisible parla de la fama i les seves conseqüències, de la pèrdua i la necessitat, del dolor i del record per superar les nostres pors i continuar vivint.

Invisible, que es podrà veure del 3 de març al 16 d’abril a l’Eixample Teatre de Barcelona (el 7 de març és l’estrena oficial), és un musical dirigit per Alícia Serrat (directora de Mierda de Artista i coautora de Pegados, guanyador del Premi Max al millor espectacle musical a 2010); i escrit per Sílvia Navarro (dramaturga, ajudant de direcció de El test) i Ernest Fuster (actor, compositor i arranjador que ha participat a Grease o 50 sombras el musical).

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*