Aquest Nadal, la companyia de circ “eia” torna al Mercat de les Flors amb l’èxit inTarsi

Aquest Nadal, la companyia de circ “eia” torna al Mercat de les Flors amb l’èxit inTarsi
05/12/2017 Redactor

La companyia de circ “eia”, després torna aquest Nadal amb inTarsi (Premi Max 2017) una nova proposta que gira al voltant de la grandesa dels encontres i la transformació dels sentiments.
La solitud, el conviure en col·lectivitat i la recerca amb l’escenografia són els elements clau sobre els que reflexiona “eia” a inTarsi, un espectacle capitanejat per l’italià Fabrizio Giannini i el riojà Armando Rabanera.
El seu primer espectacle, CAPAS, ha girat per 12 països i ha realitzat més de 150 funcions, i pel qual la companyia va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2011 en la categoria de Circ “pel risc assumit en la investigació i innovació circense”.
“Pensem en el públic com a acompanyant i no com a espectador, convidant-lo a impregnar-se del nostre imaginari des de l’entrada a la sala i oferint-li la possibilitat d’identificar-se en la successió d’estats d’ànim que composa el nostre viatge”.

Un espectacle reflexiu i visceral, un circ en continu moviment, una invitació a compartir una experiència humana.

Sinopsi

Unes petites estructures, un trampolí, una bàscula i quatre homes…
Quatre acròbates que s’observen, s’estudien, que xoquen, es llencen els uns als altres, i ens transporten així a la seva faràndula metafòrica: trobades, rivalitats, proeses, caigudes, preses de poder, seducció, manipulacions, un “intarsio” fet de fragments de vida que són un mirall de les relacions humanes.

Un circ en continu moviment, un espectacle poderós, poètic i divertit, un moment que desperta un veritable afecte per aquesta estranya bestia que és l’ésser humà.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*