Aquest cap de setmana se celebra La Fira de Cerveses del Poblenou

Aquest cap de setmana se celebra La Fira de Cerveses del Poblenou
06/07/2017 Redactor

La Fira de Cerveses del Poblenou tindrà lloc aquest cap de setmana (7, 8 i 9 de juliol) al Parc del Poblenou (Barcelona). Durant tres dies esdevindrà l’epicentre de l’escena cervesera actual. Un esdeveniment pioner de promoció de la cultura cervesera artesana a Barcelona i que l’edició passada va acollir més de 25.000 visitants.

Un dels trets diferencials d’aquesta fira és el fet que hi assisteixen els productors de les cerveses (no els distribuidors) i són ells mateixos qui expliquen als assistents com fabriquen i produeixen les seves cerveses.

Enguany a la Fira hi participaran un total de 48 cerveseries. Hi trobarem 23 expositors nacionals que són seleccionats entre els millors de tot Catalunya i altres indrets de l’estat espanyol com Galícia, Madrid, Màlaga i Cantàbria. I també hi haurà molta presència de cerveseries internacionals, que cada vegada tenen més presència a la Fira, amb un total de 20 cerveseries estrangers provinents d’EUA, Noruega, Itàlia, Bèlgica, Anglaterra, Polònia, Grècia, Panamà, França, Bulgària, Suècia, Escòcia i Rússia.

Per a cada edició de la Fira es crea una cervesa especial que només es pot tastar durant els tres dies de l’esdeveniment i que cada any és produïda per una cerveseria diferent. Per a la cervesa d’aquest any els productors són Mala Gissona, d’Euskadi, en col·laboració amb Free Lions d’Itàlia. Totes les cerveses de La Fira es serveixen en un got de cristall fabricat per Spiegelau, especialista en la fabricació de gots de cristall per a tastos de cervesa.

El dissabte 8 de juliol, en el marc de la Fira, se celebrarà el lliurament de premis del III Campionat Nacional de Cerveses, per a guardonar les millors cerveses produïdes comercialment dintre de l’estat espanyol. La passada edició s’hi varen presentar al voltant de 180 cerveses diferents.

Durant tot el cap de setmana i hauran xerrades i conferències adreçades a professionals del sector. Aquest any impartiran vàries ponències les Pink Boots Society, una associació internacional de dones que treballen a la indústria cervesera. També hi haurà tastos de cerveses de moltes de les cerveseries estrangeres participants i activitats com Beer Cocktails, una presentació a càrrec de Balius Bar en la qual s’elaboraran còctels amb cervesa

Completa l’oferta de la Fira una àmplia selecció gastronòmica amb 12 foodtrucks (Muns, Reina Croqueta, The Big Whim, Mosquito, Masala 73, Pulponeta, Eureka, Sambarilove, Mandonga, Pebre Negre, Fuxia y Balius)

Durant tot el cap de setmana hi haurà actuacions musicals i dj’s. La programació de dj’s estarà programada per Miguelito Superstar de la Fundación Tony Manero i acollirà les sessions del mateix Miguelito Superstar, DJ Harry Callahan, DJ Merli, DJ Txarli Brown, DJ Guindilla, DJ Gerard the Neighbour, Manero DJs (Lalo Lopez + Miguelito Superstar). DJ Machito i DJ Diego Armando. Dissabte a les 19h també hi haurà l’actuació especial de la banda de folk-rock Blueroomess.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*