Aquest cap de setmana, regals i projectes extraordinaris a Palo Alto Market

Aquest cap de setmana, regals i projectes extraordinaris a Palo Alto Market
28/11/2016 Redactor

Amb motiu de les festes nadalenques el market celebrarà dues edicions amb projectes extraordinaris de dissenyadors i artesans contemporanis, sorprenents sabors d’arreu del món, les músiques més innovadores i els projectes més compromesos que les ONG’s desenvolupen a nivell local i global

En el seu segon aniversari, amb més de 375.000 visitants i 1.000 expositors, Palo Alto Market es consolida com un market de referència a nivell local i nacional. Palo Alto Market fa dos anys i ho celebra en gran amb una doble edició els dies 3-4 i 17-18 de desembre.

Pedrín Mariscal, director del market, destaca davant de tot l’excel·lent tasca portada a terme pel seu equip jove i dinàmic, així com l’esforç, l’energia i la il·lusió que han invertit en el projecte els expositors, artistes i creadors de tota mena, la qual cosa ha permès que molts d’ells hagin crescut de forma exponencial juntament amb el market.

En aquests temps convulsos de transformació i revolucions digitals, Palo Alto Market aposta per seguir donant visibilitat als projectes extraordinaris que destaquen pel seu valor humà i social, i pels creatius i artesans (també extraordinaris) que s’amaguen darrera de cada gran idea.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*