Antonio Banderas porta A Chorus Line a Barcelona

Antonio Banderas porta A Chorus Line a Barcelona
21/01/2020 Redactor

Antonio Banderas ens portaChorus Line a partir del 21 de febrer, al Teatre Tívoli, Barcelona, ​​un dels més importants musicals de tots els temps, inspirador, apassionant i amb un cos de ball espectacular, amb una coreografia electrificant i que en ballar, els seus passos ens expliquen històries de somnis que ens captivaran al llarg de tot l’espectacle.

En un teatre buit, en un escenari nu, es realitza el càsting per a un nou musical de Broadway. Per a un grup de ballarins, és el moment de la seva vida, l’oportunitat per realitzar el que sempre havien somiat en gran: BALLAR.

El musical Chorus Line va néixer l’any 1975 arrasant a Broadway on va estar 15 anys seguits en cartell i va aconseguir 9 premis Tony. Ara, després d’estrenar-se a Màlaga i triomfar; Antonio Banderas presenta Chorus Line a Barcelona com un revival de la producció original de Broadway.

Per a molts, aquest gran musical va suposar un canvi de paradigma quant a la seva concepció, ja que es va inspirar en les experiències reals dels membres del repartiment original. Per exemple Bayoork Lee, ara directora, va ser una de les protagonistes de l’obra original. A més, Bayoork Lee ha dirigit 35 produccions internacionals del musical Chorus Line.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*