Anthony Blake torna a Barcelona amb el seu nou espectacle 100 x 100 Blake

Anthony Blake torna a Barcelona amb el seu nou espectacle 100 x 100 Blake
26/11/2016 Redactor

Blake, el “Mag de la ment” torna a Barcelona i ho fa amb un nou espectacle, “100 x 100 Blake”. L’obra es presentarà a la Sala Barts en una breu temporada de només 6 funcions, del 6 a l’11 de desembre.

Amb “100 x 100 Blake”, el mentalista ens proposa un show especial, amb un format molt més proper i intimista. Acompanyat només d’una càmera negra, una taula, un tamboret, una llum subtil i misteriosa, i una música suggerent que de vegades es tornarà inquietant, Blake i la seva carismàtica veu ens arrossegaran allà on ell desitgi, tot repassant els millors números de la seva ja llarga i reeixida trajectòria.

Així, en aquest nou espectacle antològic veurem un Blake, imprevisible com sempre, fer els seus trucs en la distància curta, i això encara resulta més impressionant.

Blake, que ha estat titllat de ser el jazz de la màgia de la ment i de les il·lusions mentals, ha estat el pioner del mentalisme en el nostre país, i ens va descobrir ja fa un grapat d’anys un nou racó d’allò que no sabem explicar… com ell mateix afirma, el que fa damunt l’escenari sembla màgia, però no ho és. No és un lector de la ment –tot i que ho sembli- sinó que ens “interpreta”, i manipula els nostres pensaments per tal d’aconseguir sorprendre’ns i meravellar-nos. Sens dubte, la millor explicació al que experimentem en els seus shows és la sentència amb la que el propi Blake sempre ha rubricat les seves actuacions: “recordeu, tot el que heu vist, ha estat producte de la vostra imaginació, no li doneu més voltes, no té sentit.”

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*