Al març arriba INVISIBLE, un musical que no podràs oblidar

Al març arriba INVISIBLE, un musical que no podràs oblidar
14/02/2017 Redactor

El proper 7 de març s’estrena Invisible, un nou musical protagonitzat per l’Adrián Rodríguez (músic i actor en nombroses sèries de TV com Física y Química, Los misterios de Laura o El chiringuito de Pepe), la Lucía Torres (actriu a espectacles com Scaramouche, Mar i Cel, Rent o Germans de Sang, entre d’altres), i la Paula Berenguer (actriu, cantant i compositora, que ha participat, entre altres espectacles, a Hoy no me puedo levantar i Yerma), de protagonistes.

Invisible és un musical amb un toc de ciència ficció que parla de la fama i les seves conseqüències, de la pèrdua i la necessitat, del dolor i del record per a superar les nostres pors i continuar vivint. Invisible aprofundeix sobre la vulnerabilitat dels protagonistes quan aquests decideixen esborrar els seus records per començar de zero.

A Invisible, l’Alex (Lucía Torres), una estrella de la música farta de la seva exposició i el Noah (Adrián Rodríguez), un jove milionari amb una experiència traumàtica, decideixen entrar a la corporació WhiteInk per a sotmetre’s a un procés d’esborrament de memòria, per tal d’aconseguir oblidar la seva vida anterior i començar de nou. Sasha (Paula Berenguer), la doctora idealista de WhiteInk, serà la guia dels protagonistes al procés de ‘desintoxicació’ dels seus records més dolorosos i traumàtics.

Invisible és un espectacle dirigit per Alicia Serrat (directora de Mierda de Artista i co-autora de Pegados, guanyador del Premi Max al millor espectacle musical el 2010); escrit per Sílvia Navarro (El test) i Ernest Fuster (compositor y arranjador que ha participat a Grease o 50 sombras el musical).

El musical es podrà veure del 3 de març al 16 d’abril a l’Eixample Teatre de Barcelona.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*