3 pel·lícules imperdibles per tancar el Festival de Sitges

3 pel·lícules imperdibles per tancar el Festival de Sitges
13/10/2016 Redactor

Monstres, zombies i criatures de diversa naturalesa han circulat per les pantalles de Sitges els darrers dies. Abans que el Festival de Cinema Fantàstic abaixi la persiana, us recomanem tres pel·lícules que seran projectades aquest cap de setmana.

1.- Swiss Army Man. Promet. La història d’un noi que viu a una illa i que té com a acompanyant… un cadàver de qui s’acaba fent amic i tot.

2.- The Neon Demon.  Bellesa de la crueltat o crueltat de la bellesa? No sabem quin va ser l’inici d’aquesta història, dirigida per Nicolas Winding Refn, qui va excusar la seva presència al Festival. Tot i així anirem a mirar què tal pinta el seu darrer treball. El món de les passarel·les convertit en un infern. Una jove arriba a Los Angeles per triomfar com a model però només troba problemes i enveges de les seves companyes i paranoies que la porten això… a passar-ho fatal. Gore i sofisticada  parts iguals.

evil

3.- Que Dios nos perdone. Del millor que veurem fet aquí, i que en un parell de setmanes ja serà “als millors cinemes”. Antonio de la Torre, que ja és tot un expert del thriller i el terror, i Roberto Álamo han de trobar a Madrid a un assassí en sèrie. I tot això en una ciutat plena de protestes socials per la crisi, moviment 15M, etc, etc. Què passa? Que els polis, com passa a vegades en la ficció, són tant o més cruels que els dolents.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*