2016Cultures, una trobada internacional de dos dies per als professionals de la cultura

2016Cultures, una trobada internacional de dos dies per als professionals de la cultura
20/04/2016 Redactor

De la mà de l’Obra Social La Caixa i la Fundación Contemporánea, arriba el 2016Cultures, una trobada internacional de dos dies per als professionals de la cultura.

Amb el lema de “Cultura és canvi. Inspira’t en el futur”, orbitarà al voltant de la cultura en temps de canvi: canvis en els formats i en els processos creatius, irrupció de tecnologies i nous camps de creació, canvis en els suports i en els canals per donar a conèixer la cultura, canvis en la percepció i en la participació dels públics i, com a conseqüència de tot plegat, canvis en el paper i en les eines professionals dels gestors culturals.

El programa consta de més de 50 activitats en diferents formats. Es posarà el focus en l’estat de l’art de vuit sectors concrets: museus, música, videojocs, arts escèniques, patrimoni, sector editorial, sector audiovisual i biblioteques. Es presentaran una selecció d’inspiracions en format audiovisual i una selecció de 10 projectes culturals per canviar la societat. La trobada gira al voltant d’un ampli programa d’activitats en les que s’hi trobaran presentacions, debats, taules rodones, tallers, networking i visites.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*