El Black Music Festival celebra la seva 16ena edició

El Black Music Festival celebra la seva 16ena edició
04/02/2017 Redactor

La 16a edició del festival de referència de la música d’arrel negra del nostre país torna a programar la millor oferta, tant nacional com internacional, i es consolida com el primer festival de l’any. Gloria Gaynor, amb les entrades pràcticament exhaurides, esdevé el gran cap de cartell d’aquesta edició. També destaca Charlie Winston, un dels talents més sòlids de l’escena electrònica britànica, que obrirà el festival el 2 de març a la Sala Barts de Barcelona. La resta de concerts és la millor oportunitat per descobrir noves propostes com ara Ala.ni, Electro Deluxe amb la Girona Jazz project Big Band, The Suffers, Jalen N’Gonda, Aurora & The Betrayers, Eduard Gener o Paula Valls.

El Black Music Festival segueix apostant per la diversificació d’escenaris. Els pobles de Bescanó i Fornells de la Selva són emplaçaments escollits per portar-hi la música de Gospel Viu i Paula Valls. A més, enguany s’han ampliat els espais de la ciutat de Girona que acolliran artistes del Black Music, i barris com Sant Pau-Pla de Palau, Sant Narcís i Santa Eugènia s’estrenaran com a escenaris del festival.

La ciutat de Reus s’incorpora a aquest eix del Mediterrani que formen Girona, Barcelona i Perpinyà, seus ja estables del festival. El dissabte 11 de març el Teatre Bartrina de Reus acollirà el concert de Paula Valls.

La Black Music Big Band, la primera big band escola de les comarques gironines, es consolida com un espai on els joves músics del nostre país poden desenvolupar i complementar la seva formació musical. Formada l’any 2016, té com a un dels seus objectius que joves menors de 25 anys que la formen puguin fer concerts arreu i, per descomptat, també en el mateix Black Music Festival. Sota la direcció musical d’Adrià Bauzó, la BMBB actuarà el pròxim 18 de març al Parc del Migdia de Girona, en el marc del segon Black Music Pícnic.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*