‘Scaramouche’ celebra carnaval al Victòria

‘Scaramouche’ celebra carnaval al Victòria
10/02/2017 Redactor

El Carnaval arriba al Teatre Victòria amb SCARAMOUCHE en cartellera, el musical de Dagoll Dagom més connectat amb aquesta festa. El muntatge, que connecta amb la comèdia de l’art, té com a protagonista un heroi emmascarat que juga amb l’art de l’ocultació; compta amb un elaborat vestuari que té tant en compte les referències al període històric de la revolució francesa com a les pel·lícules d’aventures, i compta entre els seus números amb el paradigmàtic “Tots portem una màscara” que tracta, precisament, sobre la capacitat de l’ésser humà per interpretar diferents papers i personatges segons la situació. Per celebrar la festa, Dagoll Dagom posa les entrades a un preu únic de 29€ pels espectadors que vinguin a comprar-les o recollir-les disfressats o emmascarats del 23 al 26 de febrer a les taquilles del Teatre Victòria.

VESTITS PER A LA REVOLUCIÓ

Scaramouche és un musical de creació,  dirigit  per  Joan  Lluís  Bozzo  i  amb  música  d’Albert Guinovart, inspirat en les grans pel·lícules de capa i espasa com Scaramouche d’Stewart Granger, El presoner de Zenda, Els 3 Mosqueters, El Tulipán Negro o La  carrosse  d’or de  Renoir  i  en  grans lectures d’autors de teatre com Shakespeare i la seva Comèdia dels  errors,  passant  per  Goldoni, Molière i en el Büchner de La mort de Danton.  Reuneix en escena 18 actors, 10 músics i 11 tècnics   que intervenen a un ritme trepidant.

Toni Viñals (Scaramouche), Ana San Martín (Olympia), Ivan Labanda (Marquès de l’Echalonne), Mireia Mambo (Camilla), Jordi Coromina (Bartolo), Clara Moraleda (Fanny), Albert Mora (Philippe), Frank Capdet (Coullardin), Anna Alborch (Madame) i Pep Ferrer (Dégeon) encarnen els personatges principals que actuen amb Eduard Mauri, Pitu Manubens, Jan Forrellat, Lucía Torres, Cristina Murillo, Mireia Dolç, Neus Pàmies i Marcel Clement. A aquest elenc d’actors i actrius s’hi suma l’orquestra en directe formada per 13 músics i dirigida per Joan Vives.

La lluita d’espases és un dels elements fonamentals d’Scaramouche: el mestre d’armes Jesús Esperanza, amb una àmplia experiència en coreografies d’esgrima al teatre i al cinema —Alatriste, El laberinto del fauno—, ha estat l’encarregat de donar-li l’espectacularitat que li correspon. La riquesa de l’època en matèria de vestuari dóna a l’espectacle un ampli ventall dissenyat per l’escenògrafa i  figurinista Montse Amenós, que ha pogut projectar vestits de luxe plens de color i  brillantor.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*