COOLTURA FM

Sis anys de vinculació amb el món cultural 

Les emissions de CoolturaFM van començar l’any 2008 a Sabadell, com a mitjà cultural i sense ànim de lucre del barri d’Hostafrancs.

Després d’aquesta primera etapa, l’any 2010 naixia CoolturaFM amb la voluntat d’esdevenir un nou mitjà cultural que anés més enllà del Vallès.

El projecte va consolidar-se al setembre del 2015, quan l’emissora va traslladar els seus estudis al Poblenou, una de les zones més innovadores de la ciutat de Barcelona, un nou punt de concentració del talent i la creació.

L’essència de CoolturaFM, però, segueix sent la mateixa: la d’una entitat cultural sense ànim de lucre que vol estar present en els nous circuits culturals de la ciutat aprofitant el potencial comunicatiu de les noves tecnologies.

 

Una programació innovadora, que va més enllà de les ones

CoolturaFM inicia una nova etapa. L’emissora vol posicionar-se com una plataforma multimèdia capaç de fer costat a les iniciatives culturals emergents i alternatives de la capital catalana.

El portal www.coolturafm.com, les emissions de ràdio digital per TDT i Internet i les APPS són les plataformes triades per fer d’aquesta ambició una realitat.

La programació de CoolturaFM s’articula al voltant d’una acurada selecció musical 24 hores que conviu amb programes culturals, musicals i càpsules de contingut informatiu. Una formula que es traslladarà al portal digital, en format de text i podcast.

ELS ESTUDIS